Utbilda dig till Woman Focused Life Coach (WFLC)

Har du också insett att de kvinnor du arbetar med eller omger dig med har en större potential, en kraft och kapacitet inom sig som de inte har utvecklat på grund av att de har barriärer som begränsar dem. 

Jag är så glad att dela med mig av den kunskap som gör dig till en go-to coach för att hjälpa kvinnor att växa och nå den potential de besitter men inte har frigjort ännu.

Du kommer att kunna erbjuda dina klienter nycklar till att skapa en transformation som ger dem exceptionella resultat, boosta din egen självkänsla.

Denna coachutbildning  kommer att bespara dig och dina klienter 4 misstag som håller dig och dina kvinnlioga klienter tillbaka från erfarenheten att få uppleva verklig förändring.

Denna coachutbildning inkluderar hur du uppnår en fin relation med din klient. istället för självsabotage.

hur du undvike att ställa den klassiska frågan som begränsar din klient med ca 50 % eller  mer.

Hur du undviker att ge empati på ett sådant sätt som minskar klientens kraft.

hur du får klienten att komma ikontakt med sin kraft istället för att skapa tvivel och osäkerhet.

Varför det kan vara kontraproduktivt att coacha klienten till att agera för tidigt, vilket kan öka deras känlsa av att vara fast och oförmögen till att komma vidare.

Det är viktigt att få med sig denna kunskap för att applicera detta paradigm skifte tekniker på de kvinnliga klienter du har eller kommer att få så du kan skapa de fantastiska resultat som kvinnor e

Företagets adress och säte

Trönningebjärsvägen 37 432 47 Varberg

Telefon

Växel 0340 - 170 10

Christina 0739-150033

Email

christina.axtelius@outlook.com