Om Christina

Sedan 2007 har jag Christina genom bolagen Economa Bokföring, &Axtelius AB och Hemlandia AB hjälpt privatpersoner samt små och medelstora företag med att växa både inom personlig utveckling och sina företag.  

Min arbetslivskarriär startade som undersköterska inom vården för att sedan sadla om till arbeta som inköpare/säljare under 20 års tid. Parallellt startade jag ett konsultföretag med inriktning inom bokföring och företagstjänster, vilket sedan utökades med coachingtjänster och utbildningar.

Min passion är att hjälpa människor,  få dem att växa, skapa helhetslösningar som gör att de kan bedriva sina verksamheter men även utvecklas på ett personligt plan.

Vår filosofi

#Filosofi

Vår filosofi bygger på att genom vår kunskap och engagemang och service erbjuda helhetslösningar, att ge kvalité istället för kvantitet, vara tillgängliga och att skapa mervärde för klienten och den verksamhet som klienten bedriver eller önskar att bedriva.

Vi skapar långsiktig lönsam tillväxt genom tre affärsdrivande kärnområden: Bokföring, företagstjänster & businesscoaching, Kvinnofokuserad coaching, samt utbildning, i kombination med att erbjuda och bidra med största möjliga värde till våra klienter. vilket skapar en vinstdrivande tillväxt för alla parter. 

Vår vision

#Vision2025

Vår vision är att vi Är tillsammans med våra klienter oavsett var i världen de eller vi befinner sig.

Vi får förtroende från kunder genom vår kunskap, vårt engagemang, vår glädje, vår flexibilitet, innovation, vår värdegrund och att arbeta nära våra klienter.

Vi är nyfikna på omvärlden och vi har en vilja att utvecklas, vilket är avgörande och hjälper oss att bygga en kraftfull organisation och leverera tillväxt, år efter år.

Vi genomför innovativa processer både internt och externt för att kunna utveckla ett hållbart stöd för våra klienter samt har ambitionen att vara en av marknadens bästa samarbetspartners.

Vår värdegrund

#Värdegrund

Text kommer

Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar

#client

Genom personligt engagemang, kunskap och ledande digitala och innovativa lösningar strävar vi efter en bättre framtid för dig och ditt företag och att dina drömmar skall förverkligas.

Det skall vara enkelt, professionellt men ändå personligt att jobba med oss. Vi jobbar arbetsplatsoberoende och arbetstidoberoende vilket gör att vi tillämpar en mer flexibel tillgänglighet.

"

Company designer // owner

Christina Axtelius

Jag tror på att varje person och företags design är personlig.  Vi måste förstå kunderna och knyta an till dem, vara en del av deras dröm & verklighet.

Arbeta hos oss

#work

&Axtelius AB arbetar i ett dreamteam av glada, ambitiösa och professionella medarbetare och samarbetspartners med stor drivkraft. Vi gillar människor, nöjda klienter, affärer, spontana skratt, nya ideér, att umgås, hållbarhet och jämlikhet. 

Dream Team

Christina Axtelius

Business & Women Focused Life Coach | Redovisningskonsult

Camilla Dahlin

Assistent

Sofie Rosencrantz

Virtuell Assistent /Ledig för studier

samarbets partners

Swedish Law & Trade juridisk byrå
sture tersaeus

Kontakta oss idag för offert!

Företagets adress och säte

Trönningebjärsvägen 37 432 47 Varberg

Telefon

Växel 0340 - 170 10

Christina 0739-150033

E-mail

christina.axtelius@outlook.com